Hakkımda

Hakkımızda

Clesimo Plastik, 2021 yılında kurulmuş olmasına rağmen, şirket kurucuları plastik ve geri dönüşüm sektöründe 15 yılı aşkın bir süredir deneyime sahiptir. Doğaya olan derin sevgileri ve tutkuları, işlerini severek yapmalarını sağlamakta ve bu tutkuyu daha ileriye taşımayı hedeflemektedirler.

Firma olarak, plastik fabrika atıklarını ve hurda plastik atıklarını, PP, PE, HDPE, LDPE gibi plastik türlerinin hurda ve artıklarını ekonomiye geri kazandırarak çevreye katkı sağlamaktayız.

Clesimo Plastik olarak, çeşitli kaynaklardan gelen plastik atıklarını, örneğin shlink artıkları, çocuk bezi yan kesimleri, hammade poşetleri, Big Bag çuval artıkları, ss kumaş artıkları, sms kumaş artıkları, çuval artıkları, naylon artıkları, maske ve tek kullanımlık önlük, tulum artıkları, meşrubat şişeleri, yoğur kovaları, bidonlar ve variller gibi çeşitli plastik artık ve hurdaları alırız. Bu atıkları sınıflarına göre ayrıştırır, geri dönüşüm için uygun hale getirerek tekrar kullanılabilir hammadde haline getiririz.

Geri dönüştürülen hammaddelerimizi oyuncak üreticileri, plastik kırtasiye üreticileri, plastik mutfak ve ev gereçleri imalatçıları, plastik bahçe mobilyası üreticileri, plastik yedek parça üreticileri, mobilyaların plastik aksamını üretenler gibi birçok plastik ürün üreticisine satmaktayız.

Ayrıca, plastik hurdaları granül haline getirip satmanın yanı sıra, hurdaların alım ve satımını da gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda Clesimo Plastik olarak, hurdaların ve granüllerin ithalat ve ihracatını da başarıyla yürütüyoruz.

Clesimo Plastik, çevreye duyarlı yaklaşımı, geniş ürün yelpazesi, yüksek kalite standartları ve uluslararası ticaret olanaklarıyla müşterilerin güvenini kazanmış ve tercih edilen bir işletme konumundadır.